televize / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Dejte si… Pečený bůček s česnekem a majoránkou Recepty najdete zde klikni Ingredience 2 kg vepřového bůčku 1 sklenice soli 4 l vody ½ sklenice majoránky 10 stroužků česneku Příprava Bůček si překrojíme nožem. Uvaříme si vodu se solí a majoránkou, necháme vychladnout, vložíme do ní bůček a dáme na 2 dny do lednice. Marinovaný bůček osušíme, potřeme čerstvě mletým pepřem, nasekaným česnekem a další porcí majoránky. Vložíme do pekáče a pečeme na 110 °C asi 5 hodin. Upečený bůček zabalíme do pečicího papíru, necháme úplně vychladnout. Poté bůček znovu nakrojíme a vrátíme do trouby, tentokrát vyhřáté na 230 °C. Pečeme dalších 30 minut. Bůček chutná nejlépe, když se podává s chlebem a domácím křenem. Kuchařské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý den TV program CANAL+ Domo najdete například v těchto balíčcích Kompletní programová nabídka Skylink