televize / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Panenka v tuňákové omáčce Recepty najdete zde klikni Ingredience 2 vepřové panenky (asi 600 g) 40 g kaparů 50 g parmezánu 50 g rukoly tuňáková omáčka 1 plechovka tuňáka v oleji 200 g majonézy 20 ml bílého vinného octa 30 g strouhaného parmezánu Sůl Pepř Příprava Panenku osolíme, opepříme a osmahneme ze všech stran. Poté ji přendáme do trouby vyhřáté na 160 °C a necháme zhruba 8 minut péct. Mezitím si připravíme tuňákovou omáčku. Všechny přísady na ni dáme do mísy a mícháme, dokud nezískáme hladkou, hustou směs. Hotové maso vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Nakrájíme na tenké plátky, dáme na talíř a potřeme tuňákovou omáčkou, posypeme kapary, rukolou a strouhaným parmezánem. Kuchařské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý den TV program CANAL+ Domo najdete například v těchto balíčcích Kompletní programová nabídka Skylink