televize / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Hovězí tatarák Recepty najdete zde s lanýžovou klikni majonézou, pažitkovým olejem a kyselými okurkami Ingredience: Tatarák: 500 g hovězí roštěné 70 g nakládaných okurek 1 najemno nakrájená cibule 20 ml oleje 4 g soli 2 g pepře Pažitkový olej: 100 g pažitky 500 ml olivového oleje Stroužek česneku 5 g soli Lanýžová majonéza: 1 l oleje 30 ml jablečného octa 4 vejce 15 g soli 20 g medu 50 ml lanýžového oleje Příprava: Majonéza: Rozmixujeme si ocet, vejce a med. Poté pomalu přiléváme olej a mícháme, dokud vše nezhoustne. Pažitkový olej: Pažitku nasekáme nadrobno a smícháme s olivovým olejem, česnekem a solí. Vše rozmixujeme ručním mixérem a přecedíme přes jemné sítko. Tatarák: Maso rozemeleme a promícháme s nakrájenými nakládanými okurkami, cibulí, olejem a kořením. Připravené maso dáme na talíř, jemně zakápneme pažitkovým olejem a přidáme trošku majonézy. Servírujeme s čerstvě opečenými topinkami z bílého chleba. Kuchařské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý den TV program CANAL+ Domo najdete například v těchto balíčcích Kompletní programová nabídka Skylink