televize / recept Text redakce skylink 7 | FOTO skylink 7 Dejte si… Slaný koláč S CIBULKAMI a krémem z brynzy ingredience na burger 4 máslové housky 4 tenčí plátky lososa (z ocasní části) 4 lžíce sójové omáčky 1 lžíce medu Salát na oblohu čtvrtka červeného zelí 1 mrkev půlka jablka 1 lžíce jablečného octa 1 lžička cukru 2 lžíce sezamu sůl a pepř Omáčka 4 lžíce majonézy 1 lžička wasabi Cibulky oloupeme a osmažíme na pánvi. Podlijeme částí cideru a dusíme, až se tekutina vyvaří. Znovu podlijeme a přidáme rozmarýn. Přikryjeme pokličkou a cibulky dusíme doměkka. Když se všechna tekutina vyvaří, přikryjeme šalotky listovým těstem. Do těsta uděláme tři dírky, aby se pára dostala ven. Pomažeme rozšlehaným vejcem a pečeme v troubě asi 20 minut. Brynzu rozmixujeme se smetanou na hustý krém. Přidáme koření, nasekanou nať a zamícháme. Na pánev s upečeným těstem dáme talíř se stejným průměrem a pánev rychlým pohybem obrátíme tak, aby se těsto překlopilo na talíř. Nakrájíme a podáváme s brynzovým krémem. Posypeme lístky rukoly. ingredience 15 šalotek nebo malých cibulek olivový olej 500 ml suchého cideru 2 větvičky rozmarýnu sůl a pepř hotové listové těsto vejce lístky rukoly na ozdobu Krém z brynzy 1 kostka brynzy svazek cibulové natě 100 ml kysané smetany 0,5 lžičky černuchy (černý kmín) sůl a pepř Kuchařské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý den TV program CANAL+ Domo najdete například v těchto balíčcích Kompletní programová nabídka Skylink Recepty najdete zde klikni