televize / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Trhané maso z bůčku Recepty najdete zde klikni Ingredience: 2 kg vepřového bůčku Suchá marináda: 18 g soli 4 g mletého pepře 3 hvězdičky badyánu 20 g cukru 15 g sladké papriky 4 g kajenského pepře 4 stroužky česneku 3 g sušeného rozmarýnu 100 ml oleje Příprava: Nejprve smícháme všechna koření a prolisujeme česnek. Maso vykostíme, důkladně potřeme směsí koření, přidáme česnek, lehce ho zakápneme olejem a zabalíme do alobalu. Necháme marinovat přes noc v lednici. Chvilku to trvá, ale stojí to za to. Marinované maso pečeme dlouho a při nízké teplotě, dokud se nebude rozpadat v rukou (80 °C, cca 10 hodin). Takto připravený bůček se skvěle hodí do sendviče, ale dá se použít také na pomazánku nebo přidat do těstovin. Kuchařské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý den TV program CANAL+ Domo najdete například v těchto balíčcích Kompletní programová nabídka Skylink