televize / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Ossobuco s celerovou remuládou Recepty najdete zde klikni Ingredience: 12 kousků telecího nebo hovězího s morkovou kostí sůl a pepř olej na smažení 1 cibule 2 stroužky česneku 2 kousky řapíkatého celeru 2 mrkve 2 bobkové listy 1 sklenka červeného vína 3 lžíce rajčatového protlaku 1 větvička rozmarýnu 1 svazek petrželky Celerová remuláda: 1 celer 2 mrkve 6 lžic majonézy malý svazek kopru šťáva z půlky citronu sůl a pepř Příprava: Maso osolíme, opepříme, zprudka osmahneme z obou stran a odložíme stranou. Na pánev přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a opékáme, dokud mírně nezměkne. Pak vše přendáme do tlakového hrnce, přidáme rajčatový protlak, dva bobkové listy, rozmarýn a podlijeme sklenkou vína. Pečlivě hrnec zavřeme a vaříme 30 min. Mezitím můžeme připravit remuládu. Celer nakrájíme na nudličky, mrkev nahrubo nastrouháme, kopr nasekáme. Přidáme majonézu a citronovou šťávu, solíme, opepříme a vše dobře promícháme. Kuchařské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý den TV program CANAL+ Domo najdete například v těchto balíčcích Kompletní programová nabídka Skylink