televize / recept Text redakce skylink 7 | FOTO skylink 7 Recepty najdete zde klikni Dejte si… Čevapi s melounovým carpacciem a fetou INGREDIENCE 500 g mletého hovězího a vepřového masa 1 malá cibule, jemně nasekaná 1 cibule, nakrájená na kolečka 1 malý svazek petrželky, jemně nasekané Sůl a pepř na dochucení Olej na smažení Melounové carpaccio 1 meloun 50 g sýru feta Strouhaná kůra z poloviny citronu Čerstvé lístky oregana 1 lžíce olivového oleje ingredience 1 celé kuře 2 lžíce červené kari pasty 300 g nových brambor 1 červená paprika 1 červená cibule sůl a pepř olivový olej Meloun zbavíme slupky, nakrájíme jej na velmi tenké plátky a poskládáme na talíř. Posypeme citronovou kůrou, lístky oregana a rozdrobenou fetou. Zakápneme lžící olivového oleje a dáme do ledničky. Maso důkladně promícháme s nakrájenou cibulí a česnekem. Dochutíme solí a pepřem. Tvarujeme malé a krátké válečky (čevapi) silné asi jako prst, které osmažíme na rozpálené pánvi s trochou oleje. Čevapi podáváme s vychlazeným melounovým carpacciem a kroužky cibule. Kuchařské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý den TV program CANAL+ Domo najdete například v těchto balíčcích Kompletní programová nabídka Skylink