televize / recept Text canal+ domo | FOTO canal+ domo Dejte si… KREVETY NA SOLI Recepty najdete zde klikni S LIMONÁDOU Z GRANÁTOVÉHO JABLKA A ČERVENÉHO OVOCE INGREDIENCE 12 kusů syrových celých krevet 1 lžíce hrubé soli Pesto 2 lžíce nasekané petrželové natě 2 stroužky česneku 1 čili paprička 4 lžíce olivového oleje 5 stonků koriandru sůl – podle chuti Limonáda 750 ml studené vody šťáva z 1 citrónu 3 lžíce sirupu z granátového jablka semínka z poloviny granátového jablka několik třešní několik malin 1 snítka rozmarýnu kostky ledu Pesto: Česnek a čili papričku nakrájíme najemno a smícháme s petrželovou natí a olivovým olejem. Celé dochutíme podle potřeby pepřem a solí. Limonáda: Do 750 ml vody přidáme sirup a semínka z granátového jablka, citrónovou šťávu, třešně, maliny, rozmarýn a kostky ledu. Vše promícháme. Krevety: Na rozpálenou pánev nasypeme hrubou sůl. Přidáme k ní krevety a opékáme je ze všech stran dorůžova. Podáváme s pestem a limonádou. Kuchařské show na CANAL+ Domo CANAL+ Domo | každý den TV program CANAL+ Domo najdete například v těchto balíčcích Kompletní programová nabídka Skylink