dokument televize jak zachránit restauraci Vést vlastní restauraci není žádná sranda. Občas se do toho pustí lidé, kteří nemají žádné zkušenosti a ono to vyjde, ale většinou to dopadne opačně. Personál je protivný, zákazníci nespokojení a majitelům se vrší účty. Co v takové situaci dělat? Text Ivana Petrová | FOTO food network S ledování restaurací není prvním pořadem, v němž se úspěšní kuchaři a restauratéři snaží pomoci nad hladinu těm neúspěšným. Nesmírně populární je třebas Gordon Ramsay, který si rozhodně nebere servítky ani před kamerami a svým „klientům“ neváhá vyčistit pořádně žaludky. V Čechách se podobného formátu chopil Zdeněk Pohlreich. Může se vám občas zdát, že jsou pánové zbytečně hrubí a drsní, přeci stačí říct, co je špatně, přijít s novým jídelníčkem, mít usměvavou obsluhu a lidé se budou jen hrnout. Jak však uvidíte v novém seriálu Sledování restaurací s Williem Degelem, jde o víc. Za problémy v restauracích často stojí konkrétní lidé a jejich vzájemné vztahy. Willie tak musí být nejen zdatný podnikatel, ale také psycholog a rádce. Budete svědky interiérových proměn, ale hlavně těch lidských. A ani Willie není žádná měkota a umí kuchaře a číšníky postavit pěkně do latě. Pokud vás baví gastronomie a máte rádi dobré konce, určitě se dívejte na seriál Sledování restaurací. Sledování restaurací Food Network HD | každé pondělí TV program Food Network HD najdete například v těchto balíčcích Kompletní programová nabídka Skylink